luni, 9 septembrie 2013

Autumn...

E toamnă copilași ! Frig, frunze, ploaie și școalăăăăă....da! A început forfota, unii s-au reîntors din vacanță, alții se pregătesc de reexaminări, unii își fac bagajul. Lucrurile încep să capete acel dinamism specific.
Studenții se întorc în campusuri ! (iupii! !!!), primele 6 săptămâni lejer...după care vin parțialele (mai este până acolo nu vă gândiți de pe acum). Cămin, colegi și plimbări lucruri care fac să mă gândesc la acea viață energică de student.
Trebuie să recunosc faptul că trezitul de dimineață va fi iarăși un lucru supărător dar poate după 2 ani cu programul de la 8:00 îmi va asculta cineva dorința (cei ce fac orarul) și vor pune ore și de la 10:00.
Acea cafea tare din zorii zilei care trezește în tine și ultimul neuron este primul lucru care mă încurajează să mă dau jos din pat.
Eh ...mai urât în zilele ploioase când ai de mers la facultate iar dacă ai seminar/laborator ahh! ți se strică toată ziua că oricum ajungi plouat bine la facultate.
..prea multe de spus prea puține cuvinte...Ne vedem în campus!

2 comentarii:

  1. ah..deja parca simt toata forfota aia din prima zi.studentii de anul 1 super dezorientati! o sa mi lipseasca facultatea

    RăspundețiȘtergere
  2. Bucuria primelor zile de Octombrie...tic-tac..ne apropiem repejor...

    RăspundețiȘtergere