luni, 19 septembrie 2011

Principii....

Hmm...de ceva timp mă frământă o întrebare : voi aveți principii ? Poate sunt eu mai paranoic dar încep să am un set de reguli ( principii ) ale mele de care nu mă pot dezlipi și care nu prea mă dezamăgesc niciodată.

3 comentarii:

  1. fff bine ca sunt..si le pui acolo si le respecti;)munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut sa suferi. danseaza ca si cand nimeni nu te vede. canta de parca nu te-ar auzi nimeni. traieste ca si cand ar fi ultima zi pe pamant. cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai, cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait, cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca....iubeste-ti viata si mai ales prietenii,adevaratii prieteni...e cel mai de pret lucru...bucurate de viata asa cum eee...si nu uita "O zi in care n-ai zambit e o zi pierduta"..poate fi un principiu..sau "Cartile sunt prieteni reci dar siguru" ..felicitari ca ai intrat la facultate si ai grija de tine..bucura-te la maxim de viata de student..anii nu ii mai poti intoarce

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc! Iti doresc tot binele din lume!

    RăspundețiȘtergere
  3. O viata adevarata e bazeaza pe principii. Marile genii aveau niste principii pe care le respectau. Deci ca sa ajungi mare trebuie sa ai un set de principii pe care sa le respecti indiferent ce ar fi. Multa bafta in continuare!

    RăspundețiȘtergere